Sluiten
2ECO communiceert met sommige van haar klanten en leveranciers in een beschermde omgeving op deze website.
Inloggen is daarvoor noodzakelijk.

Hebt u nog geen gegevens ontvangen, neem dan onmiddelijk contact op met uw 2ECO vertegenwoordiger.
Log-in

 

Bezemschoon

Bezemschoon opleveren2ECO helpt facility management en bedrijfsleiders bij een verhuis- of relocatieproces en het opleveren van bedrijfspanden. Wanneer bedrijfsruimten moeten opgeleverd worden en/of restinventaris zoals computers, kantoormeubilair, machines, gereedschappen moet verkocht worden dan neemt 2ECO alle werkzaamheden uit handen.
2ECO kan bedrijfspanden bezemschoon opleveren. Dit betekent het verwijderen van zichtbare en verborgen restmaterialen zoals (netwerk)kabels, scheidingswanden en reclame.

 
Werkwijze

Wat kan de klant verwachten van 2ECO?
Wij houden erg aan een professionele samenwerking met onze klanten en daarom liggen duidelijke afspraken aan de basis van een goede verstandhouding. 1 telefoontje volstaat om uw bedrijf volledig bezemschoon te hebben binnen de vooropgestelde periode.

Lees meer...
 
Voordelen

2ECO is een nieuwe speler op de markt van opkopen, hergebruik en recyclage van bedrijfsmaterialen en roerend goed in bedrijfsgebouwen. Het opkopen en verhandelen van kantoorinrichting, IT apparatuur, horeca apparatuur, bedrijfsinventarissen, voorraden en andere partijen is integraal onderdeel van de begeleiding van ondernemingen bij een verhuis of relocatie.

Lees meer...
 
Een voorbeeld

Ontruimingen hebben verschillende oorzaken en variëren sterk in aanpak. Zo gaf een middelgroot hostingbedrijf, dat zijn activiteiten had stopgezet, opdracht om alle kantoren te ontruimen en schoon op te leveren. Alle activiteiten dienden in zeer korte termijn afgerond te zijn wat een bijkomende uitdaging vormde.

Lees meer...