Sluiten
2ECO communiceert met sommige van haar klanten en leveranciers in een beschermde omgeving op deze website.
Inloggen is daarvoor noodzakelijk.

Hebt u nog geen gegevens ontvangen, neem dan onmiddelijk contact op met uw 2ECO vertegenwoordiger.
Log-in

 

Wat is 2ECO?
2ECO is een gevestigde en betrouwbare speler op de markt van opkopen, hergebruik en recyclage van bedrijfsmaterialen en roerend goed in bedrijfsgebouwen.
Ons werkgebied reikt door heel België, Nederland en Luxemburg.

2ECO richt zich tot bedrijven die ofwel plannen hebben om op korte termijn te verhuizen ofwel reeds in een verder gevorderd stadium van het verhuis- of relocatieproces zitten. In hoofdzaak worden voor de opdrachtgever kantoorinrichting, IT apparatuur, horeca apparatuur, bedrijfsinventarissen, voorraden en andere partijen op locatie zelf verder verkocht.
Wie is 2ECO?Daarbij kunnen die bedrijven tijdens de samenwerking met 2ECO rekenen op een aantal bijkomende diensten die hen zullen ondersteunen in het succesvol doorlopen en afsluiten van een bedrijfsverhuis. Met name het verwijderen van alle zichtbare en verborgen restmaterialen (activa zoals bedrading en reclame) en het bezemschoon afleveren van het gebouw in samenspraak met de verantwoordelijke facility managers of bedrijfsleider.

Een belangrijk onderdeel binnen deze bijkomende dienstverlening is de expertise rond bedrijfsverhuizen en huurovereenkomsten die 2ECO bij wijze van consultancy aanbiedt. Situaties zijn immers nooit standaard. Iedere opdracht is uniek en daarom zijn onze oplossingen altijd klantspecifiek!

2ECO biedt bovendien ondersteuning bij het beëindigen van bedrijfsactiviteiten, faillissementen, overtollige groothandelspartij, opkopen en verkopen in opdracht van belanghebbenden.

 
Missie en visie

Ons doel: samenwerken met de klant.
Daarbij worden alle vaardigheden ingezet en gaat 2ECO probleemoplossend te werk. Nuchter en resultaatgericht. In het bijzonder zal 2ECO aandacht besteden aan 4 punten.

Lees meer...
 
Partners - oprichters

2ECO is ontstaan uit een samenwerkingsverband dat gekend is door de jarenlange kwalitatieve klantenservice. We streven voortdurend naar het bedenken van innovatieve oplossingen voor onze klanten.

Lees meer...