Sluiten
2ECO communiceert met sommige van haar klanten en leveranciers in een beschermde omgeving op deze website.
Inloggen is daarvoor noodzakelijk.

Hebt u nog geen gegevens ontvangen, neem dan onmiddelijk contact op met uw 2ECO vertegenwoordiger.
Log-in

 

Missie en visie

Ons doel: samenwerken met de klant.
Daarbij worden alle vaardigheden ingezet en gaat 2ECO probleemoplossend te werk. Nuchter en resultaatgericht. In het bijzonder zal 2ECO aandacht besteden aan 4 punten.

2ECO wil zich ten opzichte van andere speler in de markt differentieren door haar duidelijke filosofie en zal winstbejag niet te laten primeren boven het aanbieden van de beste kwaliteit en een goede service.
2ECO heeft een bewezen expertise in de overname en het opnieuw in omloop brengen van kantoorinrichting, IT apparatuur, horeca apparatuur, bedrijfsinventarissen, voorraden en andere partijen. Het doet dit om tegemoet te komen aan, en zelfs bij te dragen tot de steeds groter wordende bewustwording in de bedrijfswereld om aan duurzaam ondernemen te doen.
2ECO wil zowel jonge ondernemers als gevestigde waarden in de bedrijfswereld de inzichten en instrumenten aanreiken om de levenscycli van bedrijfsassets en activa te verlengen en zolang mogelijk uit de waste management processen te houden. Hierdoor wordt het milieu duidelijk een dienst bewezen.
2ECO neemt de verantwoordelijkheid op zich van het laatste stuk in het bedrijfsverhuisproces dat meestal over het hoofd wordt gezien – het bezemschoon opleveren van een bedrijfspand aan de verhuurder. Het wil proactief bedrijven sensibiliseren rond het gegeven dat in deze cruciale fase logistieke nachtmerries kunnen vermeden worden en dat belangrijke winsten kunnen gemaakt worden.